ثبت رکورد امتیاز ۶۰۰ میلیون دلاری رانندگان اوبر

«دارا خسروشاهی» پاداش تلاش های خود را گرفت

رانندگان شرکت اوبر موفق شدند ۶۰۰ میلیون دلار امتیاز سالانه را به این شرکت تقدیم کنند. رقمی که نشان می دهد تلاش های مدیرعامل شرکت اوبر بی نتیجه نیست.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از انتخاب ، در طول یک سال گذشته اوبر برخی ویژگی ها را به سیستم خود افزوده و به این ترتیب تلاش کرده بین رانندگان و مسافران تعاملی سازنده برقرار کند.

در سیستم جدید فیسبوک مسافران می توانند به راننده های خوب امتیاز نقدی دهند. این امتیاز نقدی باعث افزایش انگیزه راننده در سفرای بعدی می شود . اکنون به نظر می رسد طرح مذکور جواب داده است.چرا کههرانندگان اوبر  بیش از ۶۰۰ میلیون دلارسود از طریق این برنامه در ایالات متحده و کانادا در طول یک سال گذشته کسب کرده اند. این آمار توسط شرکت اوبر به طور رسمی اعلام شده است.

افزون بر این، اوبر از رشد پلکانی آمار خود سخن گفت. برای مثال در ۶ ماه اول سال گذشته رشد امتیاز رانندگان ۲۰۰ میلیون دلار و در ۵ ماه دوم  ۴۰۰ میلیون دلارثبت شده است.

شرکت اوبر پس از مدت ها سقوط از ماه ژوئن روندی صعودی را در پیش گرفته و در همین زمان نیز اوبر در وبسایت رسمی خود  خطاب به رانندگان و مسافران نوشت:"شما به ما گفتید که چه می خواهید و ما نیز تلاش کردیم در مسیر دلخواه شما قدم برداریم.تجربه پیشرفت ما بدون همراهی شما امکان پذیر نبود. 

علاوه بر رشد مالی اوبر طی روزهای اخیر سیستم صبر مسافران برای پرداخت هزینه های کمتر را نیز پیاده کرده است. سیستمی که می تواند رشد رضایت کاربران از این پلتفرم را  به دنبال داشته باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.