رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران اعلام کرد:

تردد ۱.۸ میلیون خودرو در جاده‌های مازندران

رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران از تردد بیش از یک میلیون و ۸۳۳ هزار تردد در سطح محورهای استان در تعطیلات عید سعید فطر خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، محسن هاشمی اظهار داشت: برابر آمار به‌دست‌آمده از ۱۰۲ سامانه تردد شماری منصوب در محورهای استان در تعطیلات عید سعید فطر به‌طور متوسط در هرروز بیش از یک میلیون و ۸۳۳ هزار تردد در سطح محورهای مازندران به ثبت رسیده است و این میزان از تردد در مقایسه با متوسط تردد در دوره مشابه سال قبل حاکی از کاهش حدود ۱۱ درصد  است.

وی ادامه داد : تحلیل آمار تردد و الگوی تعطیلات این دو سال این کاهش را توجیه می‌کند، چراکه ازیک‌طرف روزهای تعطیل و مناسب گردشگری در ایام عید فطر پارسال طولانی‌تر بوده و از طرف دیگر امسال با توجه به دوره بلند و مناسب تعطیلات نیمه خرداد، بخشی از سفرهای گردشگری در آن تعطیلات جذب‌شده بود.

هاشمی افزود: عید فطر امسال استان مازندران بیش از ۶ درصد از تردد کل کشور را به خود اختصاص داده و از این لحاظ در رتبه سومین استان پرتردد کشور قرارگرفته است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌ها اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران تصریح کرد : روز شنبه گذشته پرترددترین روز و ساعت ۱۷ الی ۲۰ پرترددترین ساعت در استان در روزهای تعطیلات عید فطر بودند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.