آخرین وضعیت مشتریان ایکاپ؛

تمامی خودروهای پژو ۲۰۰۸ ثبت نامی تحویل مشتریان می شود

مدیرعامل شرکت ایکاپ اعلام کرد: تمامی خودروهای ۲۰۰۸ ثبت نام شده در برنامه پیش فروش به مشتریان تحویل داده می شود.

تمامی خودروهای پژو 2008 ثبت نامی تحویل مشتریان می شود

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایکو پرس، محمدرضا معتمد مدیر شرکت ایکاپ ضمن عذرخواهی از مشتریان ۲۰۰۸ به دلیل دیرکرد در تحویل خودروهای ثبت نامی تاکید کرد: این شرکت متعهد به تحویل تمامی خودروهای ۲۰۰۸ ثبت نام شده است و مشتریان نگرانی درباره تولید و تحویل محصول نداشته باشند.

وی افزود: به منظور پاسخگویی مناسب تر، مشتریان می توانند ضمن استفاده از کانالهای قبلی تماس در خصوص سوالات حضوری به محل مدیریت ارتباط با مشتریان ایکاپ تقاطع یادگار امام و خیابان آزادی مراجعه نمایند.

بر مبنای این گزارش، ۲۰۰۸ نخستین محصول مشترک ایران خودرو و پژو است که از اردیبهشت سال گذشته به تولید رسیده، تاکنون بیش از ۵۰۰۰ دستگاه تحویل مشتریان شده  و از اولین حضور در جدول ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران که موفق به کسب چهار ستاره کیفیت شد، همواره این جایگاه را حفظ کرده است.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.