به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، حمید علیرضایی افزود: غروب پنجشنبه ۲۸ تیرماه ۲ پاکبان در حوالی پل ۹ دی مشغول خدمت بودند که دستگاه سواری ۲۰۶ به دلیل سرعت بالا و عدم ناتوانی در کنترل خودرو با آنان برخورد کرد.
وی اظهار داشت: در این حادثه یکی از پاکبانان به نام محسن نوروزی در دم جان باخت و پاکبان دیگری با مصدومیت شدید شکستگی دست و پا و سطح هوشیاری پایین به بیمارستان شهدای عشایر منتقل شده است.
وی تصریح کرد: خودرو ۲۰۶ به دلیل سرعت بالا پس از برخورد با پاکبانان با یک دستگاه پراید و سپس با بلوار نیز برخورد کرده است.
علیرضایی با بیان اینکه پاکبان درگذشته امروز در خرم آباد تشییع و خاکسپاری می شودگفت: وی علاوه بر بیمه تامین اجتماعی، تحت پوشش بیمه مسئولیت نیز قرار داشته است.
سرعت بالای خودرو موجب مرگ پاکبان خرم آبادی شد
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد گفت: یک خودرو پژو به دلیل سرعت بالا و برخورد با ۲ پاکبان در سطح شهر، موجب مرگ یکی از آنان شد.
فرم ارسال نظر
نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر میشود.