به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، ابراهیم نصری افزود: با وجود برخی مشکلات برای کامیونداران طی این مدت ۷۰۸ هزار و ۶۴۴ بارنامه و بطور متوسط روزانه حدود پنج هزار و ۹۰۰ بارنامه در این استان صادر شده است.
وی کامیونداران را از اقشار زحمت کش جامعه دانست و اظهار داشت: این صنف از زمان برقراری یارانه ها و افزایش قیمت سوخت، بیشترین ضرر را متحمل شده و تمام سختی ها را تحمل کرده اند.
وی گفت: هم اکنون تعداد کامیونها در کشور بیشتر از میزان بار موجود است که این امر موجب عدم تغییر قیمت حمل بار طی سال های گذشته شده است.
پارسال بیش از ۳۰ میلیون تن بار توسط ۴۶ هزار راننده با ۳۷ هزار و ۷۰۰ خودرو حمل بار جاده ای خراسان رضوی در مسیرهای داخلی و بین المللی جا به جا شد.
صدور بارنامه در خراسان رضوی افزایش یافت
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: صدور بارنامه در این استان طی سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۱ درصد افزایش یافته است.
فرم ارسال نظر
نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر میشود.