به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ حمید عبدالملکی اظهار داشت: این ۲ موتورسیکلت شامگاه گذشته برای رفتن به پمپ بنزین در نزدیکی دیواندره به شانه خاکی جاده رفته بودند که از روبرو با هم برخورد کردند.
وی با اشاره به مرگ راکب موتورسیکلت دیگری در بامداد دوشنبه افزود: راکب این موتورسیکلت که در مسیر روستایی گردمیران در بخش موچش حرکت می کرد زیر سن قانونی و ۱۵ ساله بود.
جانشین فرمانده پلیس راه انتظامی کردستان با بیان اینکه شاهد افزایش رانندگی توسط افرادی زیر سن قانونی هستیم، تاکید کرد: از خانواده ها می خواهیم خودرو یا موتورسیکلت خود را در اختیار افراد زیر سن قانونی قرار ندهند.
بر اساس آمار علوم پزشکی کردستان در سال گذشته شاهد مرگ ۳۳۶ نفر بر اثر تصادفات برون شهری و روستایی بوده ایم.
بر همین اساس تعداد مصدومین تصادفات برون شهری ۶ هزار و ۹۴۹ نفر بوده است که نسبت به سال ما قبل از آن که پنج هزار و ۶۲۴ نفر مصدوم شده بودند میزان مصدومیت ناشی از تصادفات ۲۳.۶ درصد رشد داشته است.
طول شبکه راه های استان هفت هزار و ۸۳۴ کیلومتر است که این میزان شامل ۶ هزار کیلومتر راه روستایی، ٢٢٦ کیلومتر بزرگراه، ٣٠٨ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.
۲ راکب موتورسیکلت در تصادف رانندگی جاده دیواندره جان باختند
جانشین فرمانده پلیس راه انتظامی کردستان از برخورد ۲ دستگاه موتورسیکلت در جاده دیواندره که موجب مرگ ۲ نفر شد، خبر داد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.