رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا:

یک طرفه شدن هراز و چالوس در برنامه پلیس راه قرار دارد

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: یک طرفه شدن هراز و چالوس از عصر امروز در برنامه پلیس راه قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سرهنگ رحمانی رئیس مرکز کنتترل ترافیک راهور ناجا  گفت: بنا بر برنامه ریز‌های انجام شده قرار است با توجه به افزایش ترافیک در محورهای چالوس و هراز این محورها عصر امروز یک طرفه شوند.

وی افزود: در محور هراز از سمت رودهن به سمت آمل از ساعت ۱۶ شاهد تردد یک طرفه خواهیم بود و دو ساعت بعد نیز تردد از سمت آمل به سمت تهران یکطرفه خواهد شد.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا خاطر نشان کرد: این در حالی است که در محور هراز از سمت میدان امیرکبیر به سمت مرزن آباد از ساعت ۱۷ ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد و سه ساعت بعد از سمت مرزن آباد به سمت کرج تردد یک طرفه خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: البته در حال حاضر ترافیک در این دو محور سنگین نبوده و روان است.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.