دادستان بوشهر:

متعرضان به خودروها در محورهای مواصلاتی مجازات می‌شوند

دادستان بوشهر با تاکید بر برخورد با مزاحمان فعالیت کامیونداران گفت: معترضان به و سایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان بوشهر مجازات می‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به تسنیم ،  علی حسن‌پور صبح امروز در نشست با خبرنگاران با اشاره به برقراری امنیت پایدار در استان بوشهر اظهار داشت: هرگونه ناامنی و تعرض به حقوق مردم و جامعه جرم محسوب می‌شود و با مخلان برخورد قاطع می‌شود.

دادستان بوشهر با تاکید بر برخورد با مزاحمان فعالیت کامیونداران گفت:  مجازات سنگینی در انتظار معترضان به و سایل نقلیه در محورهای مواصلاتی است که در این راستا در صورت هرگونه تعرضی به وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی اعم از سنگ‌پرانی، تخریب و یا توقیف، تهدید و یا ایجاد مزاحمت برای رانندگان به اشد وجه برخورد لازم قانونی می‌گیرد.

وی تاکید کرد: عاملان اینگونه حرکات ایذایی  که امنیت جاده و رانندگان را برهم می‌زنند به سزای اعمالشان می‌رسند.

حسن‌پور با بیان اینکه تاکنون موردی در زمینه یاد شده در استان بوشهر گزارش نشده است افزود:تاکنون با تدابیر صورت گرفته و اقدامات خوب نیروی انتظامی در این استان مشکل خاصی وجود نداشته و از مردم و رانندگان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تعرضی  و به نزدیکترین پاسگاه و مرکز انتظامی استان بوشهر گزارش کنند.

وی با قدردانی از همکاری همه جانبه مردم در تقویت امنیت و برخورد با متخلفان افزود: بدون شک برخورد قاطع با متخلفان در اولویت دستگاه قضا قرار دارد که همکاری مردم در این زمینه قابل تقدیر است.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.