یک مقام مسوول خبر داد:

افتتاح ۱۵۰ جایگاه سی‌ان‌جی تا پایان سال

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افتتاح ۱۵۰ جایگاه عرضه سوخت گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  به نقل  وزارت نفت، محمد قاسمی ده‌چشمه گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۳۶ جایگاه عرضه سی‌ان جی در کشور بهره‌برداری شده که با راه‌اندازی جایگاه‌های جدید، این تعداد تا پایان امسال به ۲ هزار و ۵۸۶ جایگاه خواهد رسید. همچنین ۲۱ جایگاه‌ کوچک سی‌ان‌جی در شهر تهران در مرحله مناقصه است.

مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: هم اکنون فرآورده بنزین ۵۵ درصد از مصرف سوخت کشور را تشکیل می‌دهد که جایگزینی آن با سوخت پاک سی‌ان‌جی، افزون بر اثرات زیست محیطی، مدیریت مصرف سوخت کشور و ایجاد توازن در انواع سوخت‌ مصرفی کشور، سهم سی‌ان‌جی را در سبد سوخت خودروها از ۱۳ درصد کنونی به ۲۰ درصد خواهد رساند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.