۶۰ درصد تصادفات در۳۰ کیلومتری مقصد رخ می دهد

رئیس پلیس راه استان البرز گفت: طبق نظر کارشناسان ، ۶۰ درصد از حوادث رانندگی در ۳۰ کیلومتری شهرها و در مسیر بازگشت از سفر رخ می دهد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ رضا گودرزی  افزود: با توجه به اینکه استان البرز نیز در مسیر۳۰ کیلومتری تهران قراردارد با حجم زیادی از تصادف ها در این محدوده مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: بیشترین علت سوانح رانندگی، خستگی و خواب آلودگی است که می بایست رانندگان قبل از رسیدن به مقصد استراحت های مقطعی داشته باشند.
گودرزی خاطرنشان کرد: رانندگان هنگامی که به شهرها نزدیک می شوند باید بر دقت خودبیفزایند زیرا
بخشی از حوادث در ترافیک رخ می دهد.
رئیس پلیس راه البرز در بخش دیگری ازسخنانش به آمار تصادف در راه های استان البرز اشاره کرد و افزود: ازابتدای سال جاری تاکنون ۸۱ فقره تصادف منجر به فوت در این جاده ها رخ داده که ۸۷ نفر جان خود را ازدست دادند.
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۱۲ فقره تصادف جرحی در جاده های این استان به وقوع پیوسته که سبب مجروح شدن ۱۴۰ نفر از هموطنان شده است.
رئیس پلیس راه استان البرز ادامه داد: دراین مدت ۱۸۳ هزارو ۳۹۵ راننده متخلف اعمال قانون شدند که ازمجموع آنان ۲۶ هزارو ۹۴۴ نفر مرتکب تخلف حادثه ساز شدند.
وی افزود: امسال ۱۳ هزارو ۴۱۸ وسیله نقلیه متخلف توقیف شده که ازمجموع آن ها سه هزارو ۳۰۳ دستگاه
موتورسیکلت و بقیه خودرو سنگین و سبک بوده است.
این فرمانده بیان داشت: دراین مدت نیز ۱۲هزار و ۶۳۵ مورد آزمایش الکل و ۸۳۹ مورد آزمایش اعتیاد از برخی رانندگان در استان البرز انجام شده که به ترتیب ۱۰۲ و ۹۷ مورد مثبت بوده است.
وی یادآورشد: همچنین در این مدت یک هزارو ۷۴۸ خودروی بالای بالا ۱۰ میلیون ریال خلافی دراستان البرز توقیف شده است.
استان البرز دارای یک هزارو ۴۵۰ کیلومتر آزادراه ، بزرگراه و راه اصلی ، فرعی و روستایی است و ۱۸ درصد بار ترافیکی درراه های این استان است.
روزانه به طور متوسط بیش از ۲۵۰ هزار وسیله نقلیه ازراه های این استان عبور می کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.