رئیس پلیس راه استان ایلام:

محدودیت تردد کامیون و کامیونت ها در ایلام پابرجاست

رئیس پلیس راه استان ایلام از ادامه محدودیت تردد کامیون و کامیونت ها در محورهای مواصلاتی استان منتهی به پایانه مرزی مهران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، سرهنگ رضا همتی زاده گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت تا پایان روز ۱۳ آبان در مسیرهای حمیل-سرابله-ایلام، قلاجه-ایوان-ایلام، ایلام-مهران، ایلام-ملکشاهی-مهران و مهران-دهلران و بالعکس ممنوع خواهد بود.

وی افزود: تردد خودروهای ترانزیتی و کامیون های حامل بارهای صادراتی و وارداتی نیز تا روز یکشنبه ۱۳ آبان در محورهای منتهی به مرز مهران ممنوع است.

وی در پایان گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین باعث ایجاد ترافیک و کندی ترددها می شود که طی این دو روز نیز انتظار می رود رانندگان محترم با همکاری امکان تسهیل در تردد زائران را فراهم کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.