سیدآرش میلانی مطرح کرد:

۷۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی در ۱۴ روز معاینه فنی گرفتند

آرش حسینی میلانی با اشاره به اجرای طرح کاهش از سوی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهردهری تهران گفت: طی ۱۴ روز اول اجرای این طرح ۷۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی موفق به دریافت گواهی معاینه فنی شدند و نسبت به سال پیش هوای بهتری را در تهران تحربه کرده‌ایم.

 به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایلنا، عضو شورای شهر تهران در نود و هشتمین جلسه این شورا اظهار کرد: ما اکنون در ۱۴امین روز از نبرد ۱۲۰ روزه با آلودگی هوا هستیم و طی این مدت نه تنها روز ناسالم نداشته‌ایم؛ بلکه پنجم و ششم آبان هوای پاک داشته‌ایم‌.

آرش حسینی میلانی ادامه داد: در این مدت کوتاه حدود ۷۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی موفق به دریافت گواهی معاینه فنی شدند. شرایط تهویه طبیعی با اغاز زمستان یک سوم می‌شود و بنابراین یکسری کمک‌های طبیعی را در این فصل نداریم.

وی با بیان اینکه ۴ مروز معاینه فنی اکنون سه شیفته کار می‌کنند، اظهار کرد: طول صف به زیر ۲ ساعت و ثبت نام اینترنتی به حدود ۵ تا ۶ هزار نفر رسیده است.

حسینی میلانی تاکید کرد: نباید در ادامه روند سست عمل کنیم تا باقی خودروها نیز برای معاینه فنی مراجعه کنند. اکنون نیروهای راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی نگران طول صف هستند.

وی اضافه کرد: برقراری جریمه خیلی مهم است. همه بخش‌های کشور اعم از بخش خصوصی در ارتباط با آلودگی هوا مسئولیت دارند. از هر ۱۰ نفر در تهران ۹ نفر در معرض خطر آلودگی هوا هستند و البته این مشکلی است که دیگر شهرهای بزرگ دنیا هم دارند.

زمان انتظار دریافت معاینه فنی به کمتر از ۲ ساعت رسید

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.