مسئول مرکز مدیریت راه‌های زنجان:

جاده‌های زنجان مه‌آلود است

مسئول مرکز مدیریت راه‌های استان زنجان گفت: بارش برف همراه با مه موضعی در آزادراه زنجان-قزوین و برخی محورهای مواصلاتی استان زنجان وجود دارد.

جاده‌های زنجان مه‌آلود است

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ،  محمدامینی  افزود: بارش برف همراه با مه موضعی که از ظهر امروز(پنج شنبه) در نقاط مختلف استان زنجان آغاز شده است باعث لغزندگی جاده و کاهش دید رانندگان در محورهای زنجان-بیجار، سلطانیه، خدابنده-همدان، زنجان-دندی-تخت سلیمان، ابهر-خرمدره و همچنین آزادراه زنجان-قزوین شده است.

وی با بیان اینکه احتمال بارش پراکنده برف و وجود مه موضعی در ارتفاعات محورهای کوهستانی وجود دارد، افزود: رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان به خصوص در محورهای کوهستانی را دارند تجهیزات گرمایشی و زنجیر چرخ  به همراه داشته باشند.

بنا به اعلام راهداری استان زنجان در حال حاضر  ۴۵۰ نیرو در ۳۰ راهدارخانه استان زنجان فعال هستند که با  ۲۷۵ دستگاه خودروی سبک و سنگین راهداری در فصل سرما در جاده‌ها خدمات لازم را به مردم ارائه خواهند داد.

همچنین  کسانی که قصد سفر دارند برای اطلاع از وضعیت جاده‌های این استان و کشور با سامانه ۱۴۱ و سایت www.۱۴۱.ir ارتباط برقرار  کرده تا بتوانند سفر خود را مدیریت و برنامه‌ریزی کنند.

همچنین برای اطلاع از وضعیت راه‌های این استان با سامانه ۱۸۱۶ در هر ساعت از شبانه‌روز می توان تماس حاصل کرد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.