رئیس سازمان امداد و نجات اعلام کرد:

۵ کشته و ۲۰ مصدوم به دلیل وقوع کولاک و سیل در کشور

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به فوت ۵ نفر به دلیل وقوع سیلاب و کولاک در کشور، گفت: بیش از ۱۹ هزار نفر در ۲۲۰ شهر، روستا و محور کوهستانی به دلیل این حادثه امدادرسانی شدند.

5 کشته و 20 مصدوم به دلیل وقوع کولاک و سیل در کشور

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در ارتباط با جزئیات وقوع برف و کولاک و سیل در کشور طی ۴ روز گذشته، اظهار داشت: ۲۵ استان یزد، همدان، هرمزگان، مازندران، لرستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، کرمان، کردستان، قزوین، فارس، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان‌جنوبی، خوزستان، زنجان، ایلام،‌البرز،‌ اصفهان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی متأثر از این حادثه شده است.

وی افزود: بیش از ۱۹ هزار و ۷۰۰ نفر در ۲۲۰ شهر، روستا و محور کوهستانی امدادرسانی شده و ۱۳۸۰ نفر اسکان اضطراری یافته‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات  گفت: متأسفانه ۵ نفر به دلیل این حادثه جان خود را از دست دادند که ۴ نفر آنها به علت وقوع سیلاب در سیستان و بلوچستان و یک نفر به دلیل وقوع بهمن در آذربایجان غربی جان باخته است. همچنین ۲۰ نفر مصدوم شده که توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل یا به صورت سرپایی مداوا شدند.

سلیمی بیان داشت:‌ ۱۵۸ واحد مسکونی از آب تخلیه و ۷۳۳ خودروی گرفتار در برف در این مدت رهاسازی شده و تعداد زیادی چادر، پتو، موکت، نایلون، کنسروجات،‌ آب معدنی و … میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است و اکنون امدادرسانی در سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان ادامه دارد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.