به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، محید استاد کاظمی روز پنجشنبه اظهارداشت: اتوبوس های مذکور از ساعت ۶ صبح امروز در مسیر بلوار بلال ، دانش آموز خیابان درختی و مسیر بلوار بلال، میدان توحید، خیابان مظاهری ، خیابان شهید بهشتی به سمت آرامستان بهشت سکینه (س) اقدام به جابه جایی مسافران می کنند.
وی ادامه داد: یک دستگاه خودرو گشت انتظامی نیز از ساعت های اولیه صبح در آرامستان بهشت سکینه (س) مستقر شده است.
استاد کاظمی خاطر نشان کرد: خدمات دهی اتوبوس های مذکور امروز و فردا در بهشت سکینه (س) کرج ادامه دارد.
اکنون حدود ۵۱۰ دستگاه اتوبوس در خطوط درون شهری کرج و مسیر کرج – تهران ، کرج – ماهدشت ، کرج – آسارا فعال است .
روز گذشته ۳۰ دستگاه اتوبوس نو در کرج رونمایی شد که قرار است در خطوط پر درآمد این کلانشهر به کار گرفته شود.
سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافرشهرداری کرج طولانی ترین خطوط اتوبوسرانی در کشور را دارد به طوری که در مسیر رفت وبرگشت حدود ۱۶۰ کیلومتر خدمات دهی می کند .
۴۰ دستگاه اتوبوس برای زائران اهل قبور در کرج اختصاص یافت
سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج اعلام کرد که ۴۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال زائران اهل قبور کرج اختصاص یافت.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.