مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها اعلام کرد

انسداد هراز و ترافیک روان در جاده‌های منتهی به شمال

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها با اشاره به تردد روان در محورهای چالوس و فیروزکوه و آزاد‌راه رشت-قزوین، گفت: ریزش جاده در محور چالوس گزارش نشده و این مسیر باز است‌.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ،  ایمان محرابی‌نیا‌  در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور اظهار داشت: در حال حاضر محور هراز به علت ریزش‌ها همچنان مسدود است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها ادامه داد: در حال حاضر در محورهای چالوس و فیروزکوه و آزاد‌راه رشت-قزوین تردد روان در مسیر رفت و برگشت وجود دارد، ضمن آنکه بارش پراکنده باران در این سه محور گزارش شده است.

محرابی‌نیا با اشاره به اینکه محور چالوس باز است و مسدود نشده است، بیان کرد: ریزش جاده در محور چالوس گزارش نشده است‌ و خبر ریزش در این محور تأیید‌ نمی‌شود.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها بیان کرد: همچنین محور آزادشهر – شاهرود ( خوش‌ییلاق) واقع در استان‌های سمنان و گلستان روز گذشته بازگشایی شد‌.

وی اضافه کرد: مسیر شمال به جنوب محور بروجرد به خرم‌آباد تا اطلاع ثانوی مسدود است و تردد از محور بروجرد-بیرانشهر -خرم‌آباد انجام می‌شود.

محرابی‌نیا ادامه داد: همچنین‌ محور‌های شریانی پلدختر-کوهدشت، محور قدیم خرم‌آباد-پلدختر، محور بروجرد-خرم‌آباد، مسیر شمال به جنوب محور دره شهر-پلدختر، محور آق قلا-گرگان، محور ایلام-مهران، کمربندی دهلران و محور ایلام-اسلام‌آباد در حال حاضر مسدود است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌ها اظهار داشت: محور‌ تهران-رباط کریم در برخی مقاطع در حال حاضر دارای ترافیک سنگین است.

محرابی‌نیا بیان کرد: در استان‌های مازندران، کرمانشاه، قزوین، فارس، کهگیلویه و بویر‌احمد، همدان، البرز، تهران، گیلان و چهارمحال و بختیاری بارش گزارش شده است.

جاده چالوس ریزش نداشت

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.