اتومکانیکای استانبول ۲۰۱۹ (۳۱)

سرمایه گذاری در صنعت خودرو یک ضرورت برای کشور ترکیه است

مدیر اجرایی انجمن سازندگان وسایل نقلیه ترکیه با اشاره به نیاز برای ایجاد درآمد پایدار در ترگیه گفت: سرمایه گذاری در صنعت خودرو یک ضرورت برای کشور ترکیه است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، مدیر اجرایی انجمن سازندگان وسایل نقلیه ترکیه ضمن تشکر از شرکت نمایشگاه های فرانکفورت و هانوفر بابت برپایی اتومکانیکای استانبول،گفت:  همانطور که می دانید در دنیایی زندگی می‌کنیم که ارتباطات نقش بسیار گسترده ای در آن دارد، صنایع مختلف نیز پای به پای این سرعت در فناوری ارتباطات باید حرکت کنند‌. ما درآمدهای پایدار از منابع طبیعی نداریم ولی سرمایه گذاری در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو  در داخل و خارج ترکیه یک ضرورت برای کشور ما است.

****
نمایشگاه اتومکانیکای استانبول در روزهای ۱۵ تا ۱۸ فروردین‌ماه با حضور بیش از ۱۴۰۰ شرکت از سراسر جهان در ترکیه برگزار شد. شرکت دروازه تجارت فراسو، نماینده رسمی مجموعه مسه فرانکفورت در ایران ثبت‌نام و هماهنگی حضور شرکت‌ها و بازدیدکنندگان در این نمایشگاه را بر عهده داشت و پاویون ایران توسط شرکت سهامی نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران برپا شده بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه این نمایشگاه می‌توانید به وبسایت automechanika-istanbul.tr.messefrankfurt.com مراجعه کنید. برای ثبت‌نام در دوره آینده و یا کسب اطلاع در زمینه حضور در دیگر نمایشگاه‌های خانواده اتومکانیکا در سرتاسر جهان می‌توانید از طریق شرکت دروازه تجارت فراسو نسبت به کسب اطلاعات اقدام نمایید. برای این منظور می‌توانید به وبسایت این شرکت به آدرس www.iran-messefrankfurt.com مراجعه کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.