رئیس سازمان راهداری:

گرفتن عوارض از خودرو‌های امدادی در مناطق سیل زده ممنوع است

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه دریافت عوارض از خودرو‌های امدادی در مناطق سیل زده ممنوع است، گفت: معترضین در صورت داشتن مستندات با سامانه ١٤١ تماس بگیرند که این موضوع پیگیری و وجه به افراد بازگردانده می‌شود.

گرفتن عوارض از خودرو‌های امدادی در مناطق سیل زده ممنوع است

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از میزان ، عبدالهاشم حسن نیا   بیان کرد: دریافت عوارض از خودرو‌های امدادی در مناطق سیل زده ممنوع است و افرادی که نسبت به این موضوع شکایت دارند می‌توانند با تماس با سامانه ١٤١ سازمان راهداری و داشتن مستندات این موضوع را پیگیری کنند.
وی در ادامه افزود: خودرو‌های امداد رسان باید با بنر امداد رسانی وارد این مناطق شوند که امکان شناسایی ان‌ها وجود داشته باشد در غیر این صورت عوارض از خودرو‌های غیر امدادی و گذری به روال عادی دریافت می‌شود.

معترضین با سامانه ١٤١ تماس بگیرند

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.