به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج، مهدی یونسیان قائم مقام مدیرعامل شرکت ایران خودرودیزل، با اعلام این خبر گفت: «با توجه به سیاست های مدیریتی این شرکت مبنی بر کارآفرینی و اشتغال زایی برای جوانان ایرانی، تمرکز فعالیت ها بر تولید داخلی قرار گرفته است و خوشبختانه موفق شدیم تا با برنامه ریزی صحیح و هدایت هدفمند منابع در دسترس، آمار تولید محصولات را نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته تا ۱۰ درصد افزایش دهیم.»
وی اظهار داشت: «در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه امسال ۱۱ هزار و ۱۵۰ دستگاه انواع کامیون سبک، واگن هود، مینی بوس و اتوبوس در ایران خودرویزل تولید شده که همین محصولات در مدت زمان مشابه سال گذشته ۱۰ هزار و ۲۰۶ دستگاه بوده است.»
یونسیان افزایش تولید مینی بوس در این مدت را ۵۴ درصد، واگن هود حدود ۲۰ درصد و کشنده اکسور را ۲۲ درصد اعلام کرد و گفت: «با توجه به این آمار باید بگویم که در حوزه خودروهای تولیدی، عملکرد بسیار خوب و قابل توجهی برای ایران خودرودیزل حاصل شده است.»
وی دلیل افزایش تولید محصولاتی نظیر مینی بوس و کامیون واگن هود را پاسخ گویی به نیاز شبکه حمل و نقل درون شهری و همچنین پروژه های عمرانی سطح کشور دانست و خاطرنشان کرد: «هم اکنون در حال آماده سازی شرایط برای تمرکز بیشتر بر روی تولید محصولات در داخل کشور به منظور جایگزینی واردات هستیم و در این زمینه دستاوردهای قابل توجهی نیز بدست آورده ایم.»
قائم مقام مدیرعامل ایران خودرودیزل اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی انجام شده، ایران خودرودیزل در سال آینده حضور موثرتر و قدرتمندتری در صنعت خودروهای تجاری داشته و به نحو احسن پاسخگوی نیاز بازار داخلی باشد.
تا پایان سال صورت میگیرد
افزایش ۱۰ درصدی تولید ایران خودرو دیزل
: شرکت ایران خودرودیزل تا پایان بهمن ماه امسال در حوزه خودروهای تولیدی در مجموع ۱۰ درصد افزایش تولید داشته است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.