مراکز معاینه فنی خودرو در تهران روزهای پنج شنبه و جمعه باز هستند

: با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و تماس های مکرر شهروندان، مراکز معاینه فنی روزهای پنج شنبه و جمعه باز هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران، در اطلاعیه این ستاد آمده است: با توجه به تاکید پلیس بر ممانعت از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در سفرهای نوروزی، مراجعات به مراکز معاینه فنی به طور جدی افزایش یافته است.
به همین دلیل و با هدف ارایه خدمات بهتر و سریعتر به شهروندان عزیز، تمامی مراکز معاینه فنی روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری از ساعت هفت و سی دقیقه صبح تا ‪ ۱۶بعدازظهر باز هستند.
بر اساس این اطلاعیه، همراه داشتن کارت معاینه فنی، یکی از مدارک لازم و ضروری در سفرهای نوروزی است که همواره و با قاطعیت از سوی پلیس کنترل خواهد شد. بنابراین، به تمامی کسانی که قصد سفر دارند توصیه می شود تا پایان سال نسبت به انجام معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند.
ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران ابراز امیدواری کرد تمامی شهروندان در طول سال به ویژه در آستانه سال نو و با توجه به افزایش سفرهای برون شهری با مراجعه به مراکز مکانیزه معاینه فنی، از عیوب خودروی خود مطلع شوند و با رفع آن، سلامت و ایمنی را برای خود و خانواده هایشان فراهم کنند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.