به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از شاتا ، سرمایهگذاری صورت گرفته در این طرح حدود هزار میلیارد تومان است و در فاز نخست ۱۲۰۰ اشتغال جدید ایجاد خواهد کرد .
این درحالی است که در حال حاضر ۲۰۰ نفر مشغول به کارند و در فاز نهایی نیز ۵ هزار نفر مشغول به کار خواهند شد.
گفتنی است این طرح هم اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و صادرات احتمالی نیز بیش از ۷۰ درصد خواهد بود.
این طرح بزرگترین سایت خودرو سازی سنگین کشور است و در فازهای مختلف سالانه ۳۰۰۰دستگاه خودرو سنگین از سوی این شرکت تولید خواهد شد.
از نکات اساسی و قابل توجه در این طرح این که با توجه به ساخت کل پروسه تولید کامیون در این مجموعه ، نیاز به هیچگونه واردات قطعات از خارج نبوده و قابل مصرف در صنایع حمل و نقل کشور خواهد بود .
طرح تولید کامیون سازی مشگین شهر از سوی شرکت حدید مبتکران در زمینی به مساحت ۵ هکتار ایجاد شده است و تاکنون از هیچ تسهیلاتی نیز استفاده نکرده است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.