عضو هیات‌مدیره انجمن قطعه‌سازان:

تولید قطعات خودرو در چین احمقانه است

عصرخودرو:سفارش تولید قطعات به تولیدکنندگان چینی و واردات و عرضه این محصولات به عنوان تولید داخلی به منزله خیانت به صنعت قطعه سازی کشور است.

تولید قطعات خودرو در چین احمقانه است

به گزارش پایگاه پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا،ایرج یزدان بخش عضو هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو با بیان این مطلب افزود:« متاسفانه برخی افراد حاضر شده اند برای به دست آوردن اندک سود بیشتر ریشه به تیشه صنعت داخلی بزنند.»
وی با بیان اینکه «زحمات زیادی کشیده شده تا صنعت قطعه سازی داخلی به این سطح از تکنولوژی برسد» خاطرنشان کرد:«این که یک قطعه ساز با تعطیل کردن خط تولید داخلی، قطعات خود را در چین تولید و وارد کند، به منزله تخریب گذشته صنعت قطعه سازی داخلی است.»
او تصریح کرد:«تولید قطعات در چین موجب بیکاری کارگران و سیر نزولی اشتغال داخلی شده و تبعاتی همچون افزایش فساد و آسیب های اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.»
وی با بیان اینکه «از نظر ملی و مذهبی چنین قطعه سازانی را نمی توان ایرانی دانست» تصریح کرد:« در شرایطی که قطعات تولیدی در چین با قیمتی حدود ۲۰ درصد ارزان تر از تولید ملی وارد کشور می شود، سایر تولیدکنندگان نیز در برابر تولیدکنندگان چینی آسیب پذیر خواهند شد.»
به گفته او «احمقانه است که برخی قطعه سازان داخلی با تولید قطعات خود در چین، ارزش افزوده ناشی از تولید را به چینی ها تقدیم می کنند تا آن ها قوی تر شده و بیشتر به ما خیانت کنند.»
برخی گزارش های دریافتی حاکی از آن است که اخیرا برخی قطعه سازان داخلی به دلیل پایین تر بودن قیمت تمام شده تولید در چین در مقایسه با ایران، تولید قطعه در داخل کشور را کاهش داده و به جای آن قطعات مورد نظر را در چین تولید کرده و با آرم ساخت ایران وارد کشور می کنند.

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.