طی سه ماهه سال جاری؛

متوفیان حوادث جاده ای خراسان جنوبی ۷۹درصد افزایش یافت

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: در سه ماهه سال گذشته ۴۲ متوفی در تصادفات جاده‌ای داشته ایم که در سال جاری به ۷۵ نفر رسیده و معادل ۷۹ درصد افزایش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، سرهنگ علیرضا رضایی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه مشترک کمیته اجرایی کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان و شورای ترافیک خراسان جنوبی بیان کرد: متأسفانه از ابتدای طرح نوروزی سال جاری با افزایش تصادفات رو به رو بوده ایم.

وی بیان کرد: در سه ماهه سال گذشته ۴۲ متوفی در تصادفات جاده‌ای داشته ایم که در سال جاری به ۷۵ نفر رسیده و معادل ۷۹ درصد افزایش یافته است.

سرهنگ‌رضایی با بیان اینکه نیمی از حوادث در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ داده است، گفت: ۳۸ نفر از هم وطنان در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها جان خود را از دست داده اند و ۴۵۵ نفر هم مجروح شده اند.

وی بیان کرد: ۱۱ درصد از متوفیان حوادث سال جاری موتورسواران، سه درصد عابرین پیاده، ۴۳ درصد راننده‌ها و ۴۳ درصد سرنشینان خودروها بوده اند.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه هشت نفر از هم وطنان در محور دیهوک – طبس فوت کرده اند، افزود: محور طبس- یزد بدون مجتمع رفاهی بوده و دارای آسفالت سرد است که این امر باعث بروز مشکلاتی می‌شود.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد متوفیان حوادث جاده‌ای بومی هستند، اظهار کرد: ۷۲ درصد متوفیان در جاده‌های اصلی، ۱۸ درصد در محورهای روستایی و ۱۰ درصد در راه‌های فرعی بوده است.

سرهنگ‌رضایی با بیان اینکه ۵۱ درصد متوفیان به دلیل واژگونی جان خود را از دست داده اند، افزود: ۵۱ درصد متوفیان در صحنه و ۴۷ درصد در بیمارستان جان خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه ۲۰ درصد مجروحین حوادث رانندگی موتورسواران هستند، افزود: در مجموع ۴۷ درصد تصادفات در محورهای اصلی و ۴۴ درصد در محورهای فرعی بوده است.

سرهنگ رضایی از افزایش تصادفات شبانه در سال جاری خبر داد و گفت: به دلیل نبود پارکینگ دارای روشنایی، کنترل شبانه نداریم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.