مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی:

خبر خوش برای رانندگان اتوبوس

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی تهران با اشاره به اینکه ۲۸۰۰ دستگاه اتوبوس به مخزن CNG مجهز است، گفت: از فردا توزیع مخزن رایگان در بین رانندگان بخش خصوصی انجام می‌‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ،  پیمان سنندجی مدیرعامل اتوبوسرانی  درباره اتوبوس‌های CNGدار تهران گفت: در پایتخت ۲۸۰۰ دستگاه اتوبوس CNG داریم که هر کدام مجهز به ۷ مخزن سوخت هستند.

وی افزود: هر ساله تست بر روی این اتوبوس‌ها انجام می‌گیرد و سه سال یکبار تست هیدروستاتیک داریم و پس از پایان دوره مخزن اتوبوس باید عوض شود.

مدیرعامل اتوبوسرانی ادامه داد: با توجه به گرانی مخازن CNG تأمین آن برای بخش خصوصی امکانپذیر نبوده است بنابر این با هماهنگی سازمان شهرداری‌ها و ستاد CNG سازمان اتوبوسرانی برای ۷۰ دستگاه از اتوبوس‌های CNGدار مخزن لازم را تهیه کرده است.

سنندجی افزود: از فردا این مخازن به صورت رایگان در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرند و اتوبوس‌هایی که مخزن CNG  آنها تا پایان سال منقضی می‌شود از این مخازن رایگان بهره‌مند خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: سه هزار اتوبوس فرسوده در تهران تردد می‌کنند که ما برنامه‌های لازم را جهت نوسازی آنها مورد توجه قرار داده‌ایم.

 

توزیع مخزن CNG رایگان از فردا

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.