شش سال پیش در چنین روزی

آغاز تحقیق و تفحص خودروسازان منتظر تخصیص بودجه

۶ سال پیش در چنین روزی یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه به محض اختصاص بودجه، کار تحقیق و تفخص از خودروسازان آغاز می شود، گفت: براساس قانون، کمیسیون صنایع مجلس ۶ ماه برای این کار فرصت دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، علی علیپور آن زمان با اشاره به اینکه در حال حاضر موضوع تحقیق و تفحص از خودروسازان در قالب طرح بوده و به ریاست مجلس شورای اسلامی ارائه شده است، اظهارداشت: در طرح مذکور برآورد زمانی، نیروی انسانی و بودجه هزینه ای پیش بینی شده است و به محض اختصاص بودجه کار تحقیق و تفخص آغاز می شود.

http://www.asrekhodro.com/News/۳۳۳۶۱
تست خودرو پیش از خرید، امکان‌پذیر شد
۶ سال پیش در چنین روزی  اعلام شد امکان تست خودرو پیش از خرید نیز برای مشتریان فراهم شده است؛ به‌گونه‌ای که مشتری می‌تواند پیش از خرید هر مدل خودرو، نمونه موجود از آن خودرو در نمایندگی ‌را روشن کرده و در محدوده معینی رانندگی و تست کند.

http://www.asrekhodro.com/News/۳۳۳۴۳
معرفی چری اریزو ۷ سدان جدید
۶ سال پیش در چنین روزی اعلام شد چری اریزو ۷ سدان جدید به زودی برای فروش عرضه خواهد شد. آن خودرو که با نام چری A۴ نیز شناخته می شد قرار بود به موتور ۱.۶ لیتری با قدرت ۱۲۶ اسب بخار مجهز باشد و با جعبه دنده ۵ سرعته در دسترس خریدارا قرار بگیرد.

http://www.asrekhodro.com/News/۳۳۳۴۰

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.