دیوان عدالت اداری:

پلیس باید برای زنان گواهینامه موتور صادر کند

حکم یکی از شعبات دیوان عدالت اداری منتشر شده که نشان می‌دهد این شعبه در پاسخ به شکایت یک زن از اصفهان نسبت به عدم صدور گواهینامه موتور سیکلت حق را به شاکی داده و پلیس را ملزم به صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از هفت صبح ، ماجرای گواهینامه موتورسیکلت برای زنان از آن دست داستان‌های پیچیده و با ابعاد حقوقی گسترده است که هنوز نتوانسته به مرحله مشخصی برسد.

  از یک سو برخی زنان که متقاضی اخذ گواهینامه موتورسیکلت هستند می‌گویند در جایی از قانون عنوان نشده که گرفتن گواهینامه موتورسیکلت برای زنان جرم است.

در همین رابطه حکم یکی از شعبات دیوان عدالت اداری منتشر شده که نشان می‌دهد این شعبه در پاسخ به شکایت یک زن از اصفهان نسبت به عدم صدور گواهینامه موتور سیکلت حق را به شاکی داده و پلیس را ملزم به صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان کرده است.

موتورسواری زنان جرم نیست +سند

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.