تردد پر حجم و روان در هراز

ترافیک سنگین در بخش‌هایی از جاده چالوس

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: ترافیک در بخش‌هایی از مسیر جنوب به شمال جاده چالوس سنگین و نیمه سنگین گزارش شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از فارس، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا درخصوص وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: در حال حاضر در جنوب به شمال محور چالوس از میدان امیرکبیر تا کیلومتر ۸ جاده شاهد ترافیک سنگین هستیم.

وی ادامه داد: در همین محور در محدوده سد امیرکبیر و محدوده آدران هم در هر دو سمت شاهد ترافیک نیمه سنگین و سنگین هستیم.

رحمانی گفت: در محور هراز در هر دو مسیر رفت و برگشت ترافیک پرحجم و روان گزارش شده و هیچ گره ترافیکی نداریم.

رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا خاطرنشان کرد: در هیچ کدام از جاده‌های کشور مداخلات جوی را شاهد نبوده و هیچ انسدادی در محورهای شریانی نداریم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.