سونی وسیله نقلیه خودران می سازد

دو شرکت یاماها و سونی قصد دارند وسیله نقلیه خودرانی بسازند که با کمک دوربین ها و حسگرهای اولتراسونیک ظرفیت جابجایی ۵ مسافر را دارد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از مهر، شرکت های سونی و یاماها موتور قصد دارند با همکاری یکدیگر یک وسیله نقلیه خودران به نام SC۱ بسازند.

این وسیله نقلیه با استفاده از دوربین ها، حسگرهای اولتراسونیک و لیدار مسیریابی می کند. دوربین های وسیله نقلیه تصاویری از فضاهای خارجی را در یک نمایشگر ۴۹ اینچ و ۵ نمایشگر ۵۵ اینچ  داخل آن نمایش می دهند. ویدئو و محتوای واقعیت افزوده نیز داخل وسیله نقلیه نمایش داده می شود.

SC۱ الکتریکی است و حداکثر سرعت آن نیز ۱۹ کیلومتر برساعت اعلام شده است. چنین وسیله نقلیه ای قابلیت جابجایی ۵ مسافر را دارد. این وسیله نقلیه دارای دیسک های ترمز هیدرولیکی در ۴ چرخ است.

پروژه توسعه این وسیله نقلیه از ۲۰۱۶ میلادی آغاز شده  و قرار است SC۱ در سال جاری در ژاپن رونمایی شوند  البته برای فروش عمومی عرضه نمی شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.