صرف روزانه ۵۰ میلیون لیتر گازوئیل در بخش حمل و نقل کشور

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت:‌در بخش حمل و نقل درون و برون شهری و ریلی روزانه ۵۰ میلیون گازوئیل مصرف می‌شود، در حالی که این رقم باید ۴۰ میلیون لیتر باشد.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، شهرام آدم‌نژاد امروز در نشست خبری چهارمین نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک اظهار داشت: در حال حاضر روزانه ۵۰ میلیون لیتر گازوئیل در بخش حمل و نقل درون شهری،‌برون شهری و ریلی مصرف می‌شود.

وی ادامه داد:‌در شرایط صحیح و منطقی باید ۴۰ میلیون لیتر گازوئیل مصرف شود و بنابراین نظام توزیع کشور باید اصلاح شود.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: هاب توزیع بار باید اصلاح شود و ظرفیت کامل ناوگان مورد استفاده قرار گیرد و بارهای ریل‌پسند به سمت خودش برود.

آدم‌نژاد افزود:‌راهبردی در حال تهیه است تا ۱۰ میلیون لیتر مازاد مصرف روزانه گازوئیل باید اصلاح شود و این موضوع باید در ستاد سوخت دنبال شود.

۱۰ میلیون لیتر اضافه مصرف می‌شود

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.