معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهور:

دانش‌بنیان شدن صنعت خودروسازی کشور، تنوع محصولات و ساخت پلتفرم‌های جدید را به دنبال دارد

معاون علمی و فن آوری رئیس جمهور گفت: حرکت صنعت خودرو به سمت دانش بنیان شدن سبب می شود چند پلتفرم و محصولات جدید طراحی و تولید شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایکوپرس- سورنا ستاری در مراسم عقد تفاهم نامه ایران‌خودرو با شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر صنعت خودرو در این حوزه‌ها به درستی ورود کند موتور محرکه بسیاری دیگر از بخش‌ها خواهد بود.
وی افزود: امروز مجبوریم به سمت هوشمندسازی و تولید خودروهای نسل جدید حرکت کنیم در غیر اینصورت صنعت خودروسازی ما از مسیر توسعه جهانی عقب می ماند.
ستاری خاطر نشان کرد: ‌اگر در کشور دانشگاه‌های مختلف را تاسیس کرده و حدود پنج میلیون دانشجو و بیش از ۲۰ میلیون نفر جوان داریم، باید طراحی خودروها و ساخت خطوط تولید به‌ دست همین جوانان صورت گیرد و اگر شاکله اصلی و تفکرات این صنعت بدون داخلی سازی و توجه به دانش نخبگان از دیگر کشورها بیاید صرفا به معنای کارخانه‌داری است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.