آغاز تولید وانت جدید ایران خودرو نیمه دوم امسال

عصرخودرو : شرکت ایران خودرو به منظور پاسخگویی به نیاز مشتریان و توسعه سهم خود در بازار وانت جدید ی به بازار عرضه خواهد کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایکوپرس، مهندس میر جواد سلیمانی قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو در کیفیت و توسعه محصول با بیان این مطلب گفت : این وانت جدیدباکد (پی. یو. وان. ) قرار است درنیمه دوم سال جاری به خطوط تولید ایران خودرو بپیوندد.

وی افزود: این وانت جدید که بر پایه پلتفرم ۴۰۵ ساخته می شود، در مرحله طرح و توسعه و تدارک قطعات جدید است.

مهندس سلیمانی افزود: بعد از انجام آزمون های گوناگون که در دست تدوین است، این محصول در بهمن ماه سال جاری، وارد چرخه تولید خواهد شد.

وی ، موتور این محصول را نسخه بهبود یافته موتور او اچ وی جی به نام او اچ وی جی ۲ نام برد که ۱۷۰۰ سی سی پایه گاز سوز و از استاندارد آلایندگی یورو ۴ برخوردار است.

قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو ، کاهش مصرف سوخت را از جمله مزایای این موتور بر روی وانت جدید برشمرد و افزود: تغییراتی روی مانیفولد و کنیستر انجام شده که کاهش قابل توجه مصرف سوخت را در پی دارد.

وی وزن خودرو با سرنشین و بار را کمتر از دو تن ذکر کرد که ۱۱۰۰ کیلوگرم آن وزن خودرو است و افزود: این محصول استانداردهای ۵۵گانه اجباری را تامین می کند و مخازن سوخت آن زیر اتاق بار نصب می شود.

مهندس سلیمانی در مورد نصب موتورهای دیگر روی این وانت گفت: به منظور سهولت حرکت در وضعیت بار سنگین، قوای محرکه در خودروهای باری حتما باید دیفرانسیل عقب باشد و در حال حاضر تنها موتور دیفرانسیل عقب ما او اچ وی جی است.

وی اظهار داشت: نمونه وانت جدید دو سال پیش به نمایندگی های ایران خودرو معرفی و بر اساس نظرات نمایندگان، بهبودهایی در حجم اتاق بار ایجاد شد.

قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو ، فضای بهتر کابین، کولر، فرمان هیدرولیک و ای. بی. اس. را از جمله امکانات وانت جدید عنوان کرد و افزود: بر اساس برنامه زمان بندی، سال آینده ۳۰ هزار دستگاه از این محصول تولید خواهد شد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.