به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» علاوه بر خودروهای تحویلی مجهز بهABS تا پایان پائیز سال جاری شرکت سایپا طبق برنامه زمانبندی تجهیز محصولات خود را در سه ماهه چهارم سال جاری به سیستم ترمز قفل ( ABS )جمعا\\” ۴۰ هزار دستگاه انواع خودروی پراید معادل حدود ۳۰% تولیدات مربوطه را به مشتریان تحویل می دهد .
با توجه به برنامه زمانبندی شده سه ماهه پایانی سال در دی ماه سال جاری ۱۱ هزار دستگاه در بهمن ماه ۱۵ هزار دستگاه و در اسفند ماه ۱۴ هزار دستگاه خودرو به این سیستم مجهز خواهند شد .
همچنین براساس این گزارش و بر مبنای توافق بعمل آمده با راهنمایی و رانندگی در برنامه سال آینده گروه سایپا از ابتدای سال ۸۹ محصولات بنزین سوز صبا ، سایپا ۱۳۲ و سایپا ۱۴۱ به سیستم ABS مجهز خواهند شد .
خودروهای دوگانه سوز این شرکت از ابتدای نیمه دوم سال آینده بتدریج به این سیستم مجهز و تحویل مشتری خواهد شد و با هدف ۵۰ % تولیدات در سه ماهه سوم سال ۸۹ و سه ماهه چهارم به صددرصد خواهد رسید .
سایر محصولات این شرکت که از سال آینده به این سیستم تجهیز خواهند شد ، شامل ریو ، مینیاتور و سایپا ۱۱۱ از ابتدای تیر ماه آینده به سیستم ABS مجهز و به بازار عرضه خواهند شد .
همچنین پیش فروش کلیه محصولات این شرکت که از چند روز پیش آغاز شده است نیز با سیستم ترمز ضد قفل به مشتریان تحویل خواهد شد .
طبق توافق با راهنمایی و رانندگی
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.