خودروسازی بنتلی انگلیس ۱۰۰۰ کارمند خود را به خاطر کرونا اخراج می‌کند

شرکت تولید خودروهای لوکس بنتلی انگلیس قصد دارد به خاطر تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا هزار نفر از کارکنان خود را اخراج کند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، شرکت تولید خودروهای لوکس بنتلی انگلیس اعلام کرد: به خاطر تداوم شیوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن قصد دارد هزار نفر از کارمندانش را اخراج کند.

این شرکت که متعلق به گروه خودروسازی فولکس واگن آلمان است، امروز تصمیم نهایی خود در این باره را اعلام خواهد کرد. گزارش بی‌بی‌سی حاکی از آن است بنتلی قصد دارد شرایطی را فراهم کرده تا کارگرانش به صورت داوطلبانه شغل خود را ترک کنند.

بنتلی در سال ۱۹۱۹ تأسیس شده است و به خاطر تعطیل شدن خطوط تولیدش در انگلیس به خاطر شیوع کرونا به شدت آسیب دیده است.

همچنین شرکت آستون مارتین که یکی دیگر از خودروسازی های لوکس در انگلیس به شمار می‌رود، از برنامه خود برای اخراج ۵۰۰ نفر از کارمندانش به خاطر شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.