نمایشگاه خودرو ژنو تا سال ۲۰۲۲ برگزار نمی‌شود

برگزارکنندگان اصلی نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو اعلام کردند که برگزاری این رویداد تا سال ۲۰۲۲ به تعویق خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایسنا، برگزارکنندگان اصلی نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو اعلام کردند که تصمیم بر آن شده است تا برگزاری این رویداد بین‌المللی به دلیل شیوع کرونا تا سال ۲۰۲۲ به تعویق بیافتد.

برگزارکنندگان این نمایشگاه اعلام کردند که پس از مشورت با سازندگان و شرکت‌کنندگان در نمایشگاه، به این نتیجه رسیده‌اند که این رویداد در سال ۲۰۲۱ برگزار نشود و هیچ سازنده یا شرکتی در آن حضور نداشته باشد و اکثر شرکت‌های اتومبیل‌سازی نیز به اتفاق آرا ترجیح می‌دهند تا این رویداد را در سال ۲۰۲۲ برگزار کنند.

کمیته و شورای سازمان بین‌المللی "de L'Automobile" نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که بخش خودروسازی جهان در حال حاضر مرحله‌ دشواری را پشت سر می‌گذار و باید به شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه بین‌المللی به منظور بهبود شرایط و احیای آسیب‌های اقتصادی وارد شده به این صنعت زمان داد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.