با برگزاری وبیناری صورت می‌گیرد

استانداردسازی سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند بررسی می‌شود

به منظور بررسی استانداردسازی تجهیزات کنار جاده‌ای و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند و چالش‌های آن وبیناری در این زمینه برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، نخستین وبینار تخصصی «استانداردسازی تجهیزات کنار جاده‌ای و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند» با حضور همه بازیگران این حوزه و به همت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل هوشمند معاونت علمی برگزار می‌شود.

محورهای اصلی این رویداد فناورانه که در روز ۷ مردادماه برگزار می‌شود، شامل «اهمیت استانداردسازی تجهیزات کنار جاده‌ای و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند و چالش‌های عدم وجود آن»، «تجهیزات و سامانه‌هایی که بیشترین اولویت استانداردسازی را دارند» و «بررسی استانداردها و دستورالعمل‌های موجود» است.

بر اساس اعلام معاونت علمی، «سطوح مختلف مورد نیاز استانداردسازی (تجهیزات، سنسورها، نصب و نگه‌داری نرم‌افزارها و پروتکل هل)»، و «معرفی کمیته تخصصی استانداردسازی حمل‌ونقل هوشمند و برنامه‌های پیش رو» از دیگر موضوعات مورد بحث در این رویداد به شمار می رود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.