به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از سایپانیوز مجید سوری در جریان برگزاری کنفرانس خبری معرفی برنامه های سایپا برای عرضه اوراق مشارکت تکمیل طرح سایپاکاشان اظهار داشت: مبلغ اوراق مشارکت تکمیل طرح سایپاکاشان ۱۵۰ میلیارد تومان است که بخشی از آن صرف تکمیل این طرح و فراهم کردن امکانات جانبی و بخشی هم صرف سرمایه در گردش خواهد شد.
وی افزود: ظرفیت تولید خودرو در سایپاکاشان نسبت به سال اول افتتاح کارخانه افزایش چشمگیری پیدا کرده و به خاطر همین افزایش ظرفیت تولید باید سرمایه در گردش نیز افزایش یابد.
سوری در خصوص مبلغ در نظر گرفته شده برای تکمیل سایپاکاشان بیان کرد: در حال حاضر سایپاکاشان قابلیت تولید ۱۸۰ هزار دستگاه خودرو را دارد و به همین علت ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان از مبلغ حاصل از فروش اوراق مشارکت صرف سرمایه در گردش این شرکت و مابقی صرف تکمیل پروژه خواهد شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.