رکورد تازه تسلا در عرضه خودرو

تسلا به تازگی گزارش تولید و تحویل در سه ماه آخر ۲۰۲۰ را منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، بر اساس این گزارش تسلا در ارائه ۱۸۰ هزار و ۵۷۰ مدل‌ ۳، Y، S و X در سطح جهانی به رکورد تازه‌ای دست یافته است. عرضه این تعداد خودرو نشان می‌دهد که تسلا همچنان به افزایش فروش ادامه می‌دهد.

آنچه مشخص است تسلا با ۱۸۰ هزار و ۵۷۰ تحویل جهانی مدل‌های ۳، Y، S و X به‌طور کامل انتظارات را برآورده کرده و در واقع رکورد تحویل در کل سه‌ماهه گذشته را ثبت کرده است.

برای سه ماه آخر ۲۰۲۰، تسلا تحویل مدل‌های ۳ و Y را ۱۶۱ هزار و ۶۵۰ دستگاه ذکر کرده است. در همین حال، تحویل ترکیبی مدل‌های S و X به ۱۸ هزار و ۹۲۰ دستگاه رسیده است.

کل تولید ۱۷۹ هزار و ۷۵۷ دستگاه بود. تسلا می‌گوید تولید مدل‌های ۳ و Y برای سه ماه آخر سال به تعداد ۱۶۳ هزار و ۶۶۰ دستگاه رسیده است، درحالی‌که مدل‌های S و X در مجموع ۱۶ هزار و ۹۷ دستگاه بودند، در همین حال، تولید سال گذشته با عبور از نیم میلیون به ۵۰۹ هزار و ۷۳۷ دستگاه رسیده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.