کلید یدک، راز سرقت بی ام و را فاش کرد

: راز تبادل ۲ خودروی بی ام و و هیوندا آزرا که در پی آن خودروی بی ام و به سرقت رفت در حضور قاضی پرونده فاش شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، ساعت ۴ بامداد ۲۰ اسفند سال قبل مأموران کلانتری ۱۲۳ نیاوران از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ تهران بزرگ از وقوع یک حادثه با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند زن جوان ۳۲ ساله مدعی است ۲ مرد جوان خودروی BMW ۵۲۰ وی را با استفاده از سوئیچ یدک به سرقت برده اند.
این زن جوان مدعی شد خودروی BMW را به تازگی و در حدود ۵ روز قبل خریداری کرده و این خودرو را با یک خودروی هیوندا آزرا معاوضه کرده و قرار بوده مابقی پول را هم به صورت نقد به فروشنده تحویل دهد.
این زن ادامه داد: «خودروی BMW تنها با کلید یدک باز می شده و تنها دارنده کلید امکان به حرکت در آوردن آن را دارد که همین امر باعث شده تا به فروشنده مظنون باشم.»
مأموران تحقیقات خود را از ۲ مرد جوان به عنوان مظنون آغاز کردند تا اینکه صبح امروز این فرد خود را به پلیس آگاهی معرفی کرده اما مدعی شدند از موضوع سرقت خودروی BMW بی اطلاع هستند.
زن جوان در حضور دادیار رسیدگی کننده به پرونده مدعی شد از این ۲ مرد جوان حین ورود به پارکینگ خانه و همچنین سرقت خودرو فیلم وجود دارد که بازبینی فیلم در حضور قاضی پرونده نشان می داد این ۲ مرد جوان دست به این اقدام زده اند.
در حال حاضر تحقیقات برای مشخص شدن زوایای پنهان این پرونده ادامه دارد.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.