عزم اپل برای ساخت یک خودروی «کاملا خودران»

شرکت اپل قصد دارد با طراحی و ساخت یک خودروی «کاملا خودران» وارد صنعت اتومبیل سازی شود.

عزم اپل برای ساخت یک خودروی «کاملا خودران»

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از یورونیوز، این شرکت برای تولید و تجاری سازی محصول خود، با گروه هیوندای-کیا همکاری خواهد کرد.

این خودرو احتمالا در مرحله اول، بازار تاکسی‌های بدون راننده را هدف قرار خواهد داد. شرکت اوبر در این بخش برنامه گسترده‌ای دارد تا تاکسی‌های بدون راننده را فعال کند. این شرکت و همچنین گوگل چندین سال است که روی یک خودروی بدون راننده و الکتریکی در حال کار هستند.

از دیگر ویژگی‌های خودروی اپل استفاده از یک پردازنده ساخت این شرکت است که بر اساس معماری آرم کار می‌کند. این خودرو قرار است کاملا برقی باشد.

اپل احتمالا قصد دارد با محصول جدید خود، وارد رقابت مستقیم با شرکت تسلا شود. موفقیت چند سال اخیر تسلا در توسعه خودروهای برقی، انگیزه لازم را به برخی شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری برای تولید خودروی برقی و خودران داده است.

بر اساس گزارش‌های مختلف، تولید این خودرو در تاسیسات هیوندای-کیا در سال ۲۰۲۴ در آمریکا برنامه ریزی شده است.

گفته می‌شود که تیراژ اولیه این خودرو ۱۰۰ هزار دستگاه و تیراژ نهایی آن ۴۰۰ هزار دستگاه خواهد بود.

 

 

 

 

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.