نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس:

پلت فرم‌های جدید سایپا نشانه بلوغ خودروسازی است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه پلت فرم‌های جدید سایپا مورد حمایت مجلس است، گفت: طراحی پلت فرم‌های جدید سایپا نشانه بلوغ خودروسازی است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»، رسول فرخی نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم آمریکا نتوانست مانع تولید خودرو در داخل کشور شود، گفت: به‌رغم تحریم‌های ظالمانه ما شاهد شکوفایی صنعت خودرو در کشور بودیم و مسئولین صنعت خودروسازی از جمله سایپا با  عزم و اراده جدی و همچنین با نگاه به توانمندی‌ و ظرفیت‌های داخلی در جهت رفع نیازمندی‌های داخل و خوداتکایی حرکت کردند.

وی با تأکید براینکه رویکرد صنعت خودرو باید توجه به ظرفیت‌های داخل باشد، افزود: اگرچه نمی‌توانیم با دنیا در این زمینه رقابت کنیم اما باید بر کیفیت خودروهای داخلی بیفزاییم.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: به هر میزان برای کیفیت خودروهای داخلی تلاش شود به همان میزان شاهد رضایتمندی مشتریان و تولید خودرو در داخل خواهیم بود.
فرخی با بیان اینکه باید قیمت خودرو مناسب باشد، بیان داشت: خودروسازان باید خودروهای مختلف و متناسب با سلایق مشتری تولید کنند.
وی افزود: به عنوان نمونه پلت فرم‌های جدیدی که سایپا طراحی و براساس آنها خودرو تولید کرد اقدام مناسب و مثبتی است و این نشانه حرکت مدیران سایپا به سمت خودروی با کیفیت است و در واقع بلوغ خودروسازی را نشان می‌دهد.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با تأکید بر اینکه این اقدام مورد حمایت مجلس است،‌گفت: البته مردم باید بدانند هرچه به سمت ماشین‌های خارجی بروند به همان میزان موجب بیکاری در داخل خواهند شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.