رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران:

بازار خودرو در رکود کامل است

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران اظهار داشت:‌ افزایش قیمت در کارخانه‌های خودرو که شورای رقابت اعلام کرد، تاثیری روی بازار نداشته است. چراکه خریداری نیست و معامله‌ای انجام نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایلنا، سعید موتمنی در مورد آخرین وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: بازار خودرو در روزهای گذشته در رکود کامل بوده و میزان معاملات تقریبا صفر است.

وی با اشاره به قیمت روز خودرو در بازار بیان کرد: در حال حاضر معامله‌ای انجام نمی‌شود حتی به درستی مشخص نیست که قیمت‌ها در چه حدودی است. اما بین خودروی شاخص پژو ۲۰۶ تیپ ۲ حدود ۱۹۸ تا ۱۹۹ میلیون تومان و پراید حدود ۱۱۴ میلیون تومان است.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران با اشاره به اعمال افزایش قیمت ۸.۲ و ۸.۹ درصدی قیمت خودرو در خودروسازی‌ها گفت:‌ افزایش قیمت در کارخانه‌های خودرو که شورای رقابت اعلام کرد، تاثیری روی بازار نداشته است چراکه خریداری نیست و معامله‌ای انجام نمی‌شود. اگر نوسانات ارزی وجود داشته بود و خریدار هم به بازار مراجعه می‌کرد افزایش قیمت شرکت‌ها روی بازار نیز تاثیر می‌گذاشت.

موتمنی در مورد علل رکود کامل در بازار خودرو تصریح کرد: مردم منتظر انتخابات و همینطور مذاکرات وین هستند تا در صورت نتیجه‌بخش بودن تاثیر مثبت روی بازار بگذارد و قیمت‌ها کاهش پیدا کنند. نوسانات ارزی نیز وجود دارد و انتظار خریداران این است که نرخ ارز کاهش بیشتری پیدا کند.

معاملات به صفر رسید

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.