درخواست صدور کارت بلیت یک‌ساله رایگان برای خبرنگاران

عضو شورای شهر تهران گفت: پیشنهاد می‌کنم به خبرنگارانی که طرح ترافیک تعلق نمی‌گیرد، کارت بلیت رایگان دهیم.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، سید احمد علوی در جریان چهل و هشتمین شورای شهر تهران گفت: هنوز یک ماه از سال ۱۴۰۰ باقیمانده و شهرداری نباید فرصت استفاده از اعتبارات بودجه سال جاری را از دست دهد.

وی افزود: بهتر است قراردادهایی که می‌شود در سال ۱۴۰۰ منعقد شود، قبل از شروع سال ۱۴۰۱ منعقد شوند تا بتوانیم از اعتبارات باقیمانده ۱۴۰۰ استفاده کنیم.

عضو شورای شهر تهران همچنین در مورد بودجه ۱۴۰۱ تأکید کرد: مردم از این تیم مدیریت شهری انتظار زیادی دارند و بهتر است همکاران در شهرداری نیز از هم اکنون تیم‌های اجرایی را برای استفاده از اعتبارات بودجه ۱۴۰۱ تشکیل دهند.

علوی خاطرنشان کرد: همه ساله مدیریت شهری دو سه ماه اول سال را از دست می‌دهد به همین دلیل توصیه می‌کنیم تا از امروز کار روی بودجه ۱۴۰۱ شروع شود تا شاهد این تأخیر نباشیم.

وی همچنین در جریان بررسی لایحه افزایش قیمت کرایه حمل و نقل عمومی گفت: سال‌های گذشته به خبرنگارانی که طرح ترافیک استفاده نمی‌کردند، کارت بلیت رایگان تعلق می‌گرفت.

عضو شورای شهر تهران گفت: من هم با موضوع تأمین اعتبارات و بودجه موافقم اما در مقایسه با طرح ترافیک، کارت بلیت یک‌ساله برای شهرداری صرف بیشتری دارد.

علوی تأکید کرد: بنابراین پیشنهاد می‌کنم به خبرنگارانی که طرح ترافیک استفاده نمی‌کنند کارت بلیت رایگان یک‌ساله دهیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.