خفاش بدون بال لامبورگینی در دنیای خودرو

  عصر خودرو: یکصد و چهل و هفتمین شماره هفته نامه دنیای خودرو روی دکه رفت.

خفاش بدون بال لامبورگینی در دنیای خودرو

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، این نشریه در شماره جدید خود به اما و گرهای ورود خودروهای سوبارو به بازار ایران پرداخته و در گزارش دیگری نیز مزیت ها و معایب ادغام قطعه سازان را تشریح کرده است.
دنیادی خودرو همچنین در صفحه نخست خود تصویر یکی از محصولات لامبورگینی را به چاپ رسانده و به تشریح ویژگی های این خفاش بدون بال پرداخته است.بازگشت مدل جدید فراری انزوی وحشی، نبرده جنگنده با آئودی، شوالیه سیاه وارد می شود و شاسی بلند های لوکس از دیار ژرمن ها از دیگر عناوین این شماره نشریه دنیای خودرو است.
بنابر این گزارش،معرفی زیباترین خودروهای ۲۰۰۹، همه چیز درباره سی ینا، آزمایش کوروت در هوای برفی تهران، جدیدترین دست پرورده منصوری وآخرین وضعیت عبور موقت ها نیز از دیگر مطالب این شماره هفته نامه دنیای خودرو است.

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.