نمایشگاه خودرو کرمان (۱۲)

سوبا M۴ با رنگ جذاب در کرمان

شرکت فرداموتورز، سوبا M۴ را با رنگی جذاب در نمایشگاه خودرو کرمان به نمایش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، سوبا M۴ شرکت فرداموتورز بر پایه پلتفرم Super Cube EMA بنا شده و از پیشرانه ۴A۹۵ میتسوبیشی مجهز به توربو شارژر بهره می‌برد که حداکثر توان آن به ۱۹۵ اسب بخار می رسد و حداکثر گشتاور ۲۸۵ نیوتون متری آن از دور موتور ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ در مدار و در دسترس است.

همچنین گیربکس این خودرو از نوع ۷ سرعته دوکلاچه wet یا تر است که مشکلات رایج گیربکس های دوکلاچه در زمینه داغ کردن در ترافیک های سنگین یا رانندگی طولانی مدت را نخواهد داشت.

صندلی ها با ترکیب ۲+۲+۳ فضای پریمیوم و خاصی را در ردیف اول و دوم بوجود آورده اند که با خواباندن صندلی های جلو، دو تخت بزرگ را پدید می آورد و در حالتی که ۴ سرنشین روی آن ها بنشینند، فضای شخصی سازی شده لوکس و متفاوتی نسبت به خودرو های ۷ نفره با آرایش ۲+۳+۲ در اختیار سرنشینان ردیف دوم خواهد بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.