رقیب تیگو۸ پرو در ایران
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو » ، کراس اوور جدید VGV U۷۵ پلاس در خیابان های تهران دیده شد.
شرکت خودروسازی VGV زیرمجموعه دو گروه بزرگ و معتبر صنایع تولیدی خودروهای تجاری ملی چین(CNHTC) و WeiChai(یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات خودرو و پیشرانه های دیزلی در چین) است که هم اکنون سه محصول U۷۰، U۷۵ Plus و پیکاپ VX۷ را در سبد محصولاتش دارد.
کراس اوور ۴.۸ متری U۷۵ پلاس در دو نسخه Luxury و Premium به بازار معرفی شده که ظاهرا فول ترین نسخه یعنی Premium به ایران می آید. این نسخه احتمالا همانند فیدلیتی گروه بهمن در دو مدل ۵ و ۷ نفره عرضه خواهد شد و از پیشرانه ۲ لیتری توربو GDi با حداکثر توان ۲۲۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۸۵ نیوتون متر به همراه گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک AT بهره می برد.
در داخل کابین این خودرو یک نمایشگر ۱۰.۱ اینچی در پشت فرمان و یک نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی عمودی در میانه کنسول تعبیه شده و از امکاناتی نظیر دوربین ۳۶۰ درجه، ورود و استارت بدون کلید، درب برقی عقب، ۶بلندگو و تنظیم برقی صندلی های جلو بهره می برد. در زمینه ایمنی این خودرو در نسخه Premium ۴ حالت رانندگی اقتصادی، برف، نرمال و اسپرت دارد و به امکاناتی نظیر سیستم کنترل کشش، کنترل الکترونیکی پایداری ESP، کنترل حرکت در سراشیبی ، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی و اتوهلد مجهز شده است.
کراس اوور U۷۵پلاس احتمالا نخستین نماینده برند VGV چین در بازار ایران خواهد بود که در زمره بزرگترین کراس اوور های بازار قرار خواهد گرفت و رقبایی همچون فیدلیتی و دیگنیتی پرستیژو تیگو ۸ پرو را پیش رو خواهد داشت.
هنوز جزئیات دقیقی از شرکت عرضه کننده این برند برای بازار ایران در دست نیست.
فرم ارسال نظر
نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر میشود.