بازگشت کراس اوور محبوب سوزوکی به ایران

آغاز عرضه سوزوکی گرندویتارا

عرضه چهارمدل سوزوکی گرندویتارا، فرانکس، بالنو و سیاز توسط راساموتور خاورمیانه از امروز یکشنبه ۳ تیرماه در سامانه خودروهای وارداتی آغاز شده است.

آغاز عرضه سوزوکی گرندویتارا

خبرنگار: اعظم صباغ

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، شرکت راساموتور خاورمیانه که در مراحل قبلی سامانه وارداتی ها سوزوکی بالنو ، سیاز و فرانکس  و جیمنی را عرضه کرده از امروز در کنار سه مدل سوزوکی سیاز، بالنو و فرانکس، برای اولین بار سوزوکی گرندویتارا را نیز در سامانه خودروهای وارداتی را عرضه میکند. طبق اطلاعیه شماره ۱۶ سامانه خودروهای وارداتی سامانه  صرفا جهت انتخاب خودروها  از روز یکشنبه مورخ ۰۳ /۰۴ /۱۴۰۳ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز چهارشنبه ۰۶ /۰۴ /۱۴۰۳ در دسترس است.

سوزوکی گرندویتارا ،یک کراس اوور ۴.۳ متری کامپکت مجهز به سیستم دودیفرانسیل فعال و همچنین قوای محرکه بنزینی با همراهی سیستم هایبرید خفیف یا Mild Hybrid است. این موتور تنها حدود ۳ اسب بخار قدرت دارد اما نتیجه عملکرد آن دستیابی به مصرف سوخت تنها ۵.۶ لیتر در سیکل ترکیبی است. پیشرانه این خودرو از نوع ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی سوزوکی است که حداکثر توانش به ۱۰۲ اسب بخار و حداکثر گشتاور آن به ۱۳۷ نیوتون متر می رسد. قدرت این خودرو از طریق یک گیربکس ۶ سرعته AT به هر ۴ چرخ منتقل می شود. سیستم تعلیق این خودرو در جلو از نوع مستقل مک فرسون و در عقب نیمه مستقل است.

از مهمترین امکانات رفاهی و ایمنی این خودرو می توان به ۶ کیسه هوا (جلو، جانبی و پرده ای)، کروز کنترل، نمایشگر ۹ اینچی، دوربین ۳۶۰ درجه، تعویض دنده از پشت فرمان، سنسور عقب و جلو، تهویه اتوماتیک، ورود و استارت بدون کلید، هدآپ دیسپلی، شارژر بی سیم موبایل، سقف پانورامیک بازشونده، سنسور نور اشاره کرد.

 

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.
  1. رضا

    سلام این شرکت به تعهدات خودش درقبال مشتریان عمل نکرده اعتقادی به پرداخن خسارت تاخیر هم ندارن به هیچ عنوان پاسخگو هم نیستن لطفا مراحع ذیربط برای بررسی موضوع اقدام کنند

  2. رضا

    سلام این شرکت به تعهدات خودش درقبال مشتریان عمل نکرده اعتقادی به پرداخن خسارت تاخیر هم ندارن به هیچ عنوان پاسخگو هم نیستن لطفا مراحع ذیربط برای بررسی موضوع اقدام کنند