رکود در بازار خودرو کماکان تداوم دارد

به گفته رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران، با وجود اینکه در روزهای گذشته قیمت خودرو در بازار افزایش یافت، اما خرید و فروشی در بازار صورت نمی‌گیرد.

رکود در بازار خودرو کماکان تداوم دارد

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، اسد کرمی درباره وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: قیمت خودروها در بازار در دو روز گذشته با توجه به افزایش قیمت ارز اندکی افزایش یافته است، به‌طوری‌که قیمت اغلب خودروها بین ۲ تا ۳میلیون تومان افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران بیان کرد: اما با وجود این افزایش قیمت، بازار خودرو همچنان در رکود به سر می‌برد و تقریبا خرید و فروشی در بازار صورت نمی‌گیرد. 

وی اظهار کرد: با توجه به روند ادامه‌دار رکود در بازار به نظر می‌رسد قیمت خودروها دوباره کاهشی شود، زیرا وقتی معامله‌ای صورت نگیرد فروشندگان مجبور هستند که قیمت‌ها را به قبل بازگردانند.

کرمی همچنین درباره تصویب آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده گفت: اگرچه دقیقا مشخص نیست که این آیین‌نامه چگونه اجرایی شود و امکان اجرایی شدن آن وجود داشته باشد یا خیر، اما تاثیر روانی خود را در بازار گذاشته و مصوب شدن این آیین‌نامه تا حدودی قیمت در بازار خودرو را کنترل کرده است.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.