کیا سلتوس و k۵ توربو پلاک ملی دریافت کردند

شرکت کوشا خودرو وارد کننده خودروهای کیا در ایران از شماره گذاری کیا سلتوس ۱.۴ لیتری و k۵ ۱.۵ لیتری توربو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو » ، تحویل این خودروها که پیش از این توسط کوشاخودرو در سامانه خودروهای وارداتی عرضه شده است با دریافت مجوز پلاک ملی بزودی آغاز خواهد شد.

نسخه جدید کیا k۵، سدان وارداتی کوشاخودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربو و ۱۷۰ اسب بخار قدرت است که امکانات بیشتری نسبت به نسخه قبلی دارد.
قیمت این خودرو که ۲،۷۷۰ میلیارد تومان اعلام شده است دارای یک موتور ۴ سیلندر ۱۵۰۰ سی سی توربوشارژر GDI است که  ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۳ نیوتن متر گشتاور است. جعبه دنده نیز از ۶ دنده AT به ۷ سرعته DCT از نوع تر، ارتقا یافته است. در ضمن نوع دسته دنده به کار رفته در مدل جدید، از نوع دوار است که سبب زیبایی و مدرن تر شدن کنسول میانی می شود.

همچنین کیا سلتوس جدید وارداتی کوشاخودرو با قیمت حدود ۲.۷ میلیارد  یک موتور ۱۴۰۰ سی‌سی توربو با پاشش سوخت مستقیم (GDI)  دارد که توانایی تولید ۱۴۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۴۲ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. همچنین به جای گیربکس AT در این خودرو یک گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه از نوع تر(wet) روی این خودرو جایگزین شده است.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.