توسعه پیشرانه ۱۲ سیلندر کوادتوربو با ۲۰۰۰ اسب‌بخار در ایتالیا

در دنیایی که کمپانی های مطرح جهان به دنبال برقی و هایبرید کردن محصولاتشان هستند و موتور های بنزینی روز به روز کوچکتر می‌شوند، کمپانی ایتالیایی تازه تاسیس Giamaro Automobili در حال توسعه یک موتور بنزینی ۱۲ سیلندر بدون هایبرید است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، این کمپانی به روی یک موتور ۱۲ سیلندر V شکل کار می‌کند که با کمک ۴ توربوشارژر قدرتی معادل ۲۰۰۰ اسب‌بخار تولید میکند. طبق آخرین اخبار پیشرانه V۱۲ این کمپانی هیچ سیستم هایبریدی ندارد که البته با اعداد عجیب اعلام شده نیازی به قدرت بیشتر نخواهد بود. قسمت جالب‌تر این است که هیچکدام از کمپانی های فراری و لامبورگینی در توسعه این پیشرانه دخیل نیستند.

آخرین باری که یک پیشرانه ۱۲ سیلندر کوادتوربو در بازار دیده شد روی بوگاتی EB۱۱۰ بود.

هنوز تصاویر و اطلاعات آنچنانی به جز یک ویدیو چند ثانیه‌ای از پیشرانه کمپانی گمنام ایتالیایی منتشر نشده است اما گیامارو اعلام کرده که این کمپانی در ۲۲ ماه می سال ۲۰۲۵ مصادف با یک‌م خرداد سال ۱۴۰۴ از محصول شگفت‌انگیز خود به شکل رسمی رونمایی خواهد کرد.
 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.