مدل جدید کراس‌اوور هیدروژنی هیوندای ۷۰۰ کیلومتر برد دارد

نسخه‌ جدید کراس‌اوور Nexo با زبان طراحی هنر فولاد هیوندای اولین بار در اواخر سال ۲۰۲۴ با کانسپت Initium به نمایش گذاشته شد و در مسیر تبدیل شدن به یک خودروی تولید انبوه قرار گرفت، البته باید گفت که مدل جدید تغییر چندانی نکرده است.

مدل جدید کراس‌اوور هیدروژنی هیوندای 700 کیلومتر برد دارد

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، نسل اول Nexo در سال ۲۰۱۸ معرفی شد و هرچند فروش فوق‌العاده‌ای نداشت اما هیوندای همچنان معتقد است که خودرو های الکتریکی مبتنی بر سلول سوختی یا FCEV ها ارزش سرمایه‌ گذاری و توسعه را دارند. هیوندای در بیانیه‌ای اعلام کرده که رونمایی از این مدل نقطه عطف مهمی در مسیر حرکت به‌ سوی حمل‌ و نقل مبتنی بر هیدروژن است.

مدل جدید Nexo که در نمایشگاه Seoul Mobility معرفی شد، نسبت به نسل قبلی خود تغییرات و پیشرفت‌ های خوبی داشته است. این خودرو حالا کشیده‌تر، عریض‌تر و بلندتر شده که به معنی فضای داخلی بیشتر است. در حالی‌که مدل قبلی ۱۶۱ اسب بخار توان داشت، مدل جدید به یک موتور الکتریکی قوی‌تر با ۲۰۱ اسب‌بخار قدرت مجهز شده که نیرو را به چرخ‌ های جلو منتقل می‌کند، در نتیجه شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت مدل جدید Nexo از ۹.۲ ثانیه به ۷.۸ ثانیه کاهش پیدا کرده است.

پکیج سلول سوخت هیدروژنی هم بهتر شده تا بتواند توان بیشتری تولید کند و همچنین با افزایش ظرفیت ذخیره‌ سازی سوخت، حالا Nexo به یک مخزن هیدروژن بزرگ‌تر با ظرفیت ۶.۶۹ کیلوگرم مجهز است. نسل جدید Nexo می‌تواند با هر بار سوخت‌گیری بیش از حدود ۷۰۰ کیلومتر مسافت را طی کند.

یک مسیریاب داخلی برای خودرو های هیدروژنی هم در نظر گرفته شده تا به راننده در پیدا کردن ایستگاه‌ های سوخت‌ هیدروژن در طول مسیر کمک کند، البته امیدواریم که واقعا اینطور باشد چون که زیرساخت‌ های لازم برای این نوع سوخت هنوز چندان گسترده نیستند.

این کراس‌اوور به فناوری حذف نویز فعال و لاستیک‌ های جاذب صدا مجهز شده، در کابین هم از پوشش‌ های نرم زیادی استفاده شده و امکان سفارش آینه‌ های جانبی دیجیتالی وجود دارد. تمامی نسخه‌ ها به پد شارژ وایرلس، سیستم صوتی Bang & Olufsen،  هد‌آپ‌دیسپلی و یک نمایشگر یکپارچه خمیده داشبورد مجهز شده‌اند، البته این داشبورد از دو نمایشگر ۱۲.۳ اینچ تشکیل شده که یکی برای پشت آمپر یا همان کلاستر دیجیتال و دیگری برای سیستم اطلاعات و سرگرمی خودرو هستند. مثل دیگر مدل های برقی هیوندای، تکنولوژی V۲L هم در Nexo وجود دارد که یعنی این خودرو می‌تواند به‌عنوان یک ژنراتور بزرگ تامین برق عمل کند.

گفته شده که نسل جدید Nexo از اواخر امسال به بازار های جهانی عرضه خواهد شد، البته هنوز مشخص نیست که در بریتانیا هم عرضه می‌شود. کمپانی هیوندای هنوز درباره قیمت این خودرو اطلاعاتی منتشر نکرده است.

 

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.